Dataplan Regnskap

Positivt engasjement og nærkontakt er det beste utgangspunktet for godt samarbeid.

Glem alt du har hørt om tradisjonelle regnskapsbyrå. Vi er mer enn som så!

Dataplan Regnskap er et autorisert regnskapsbyrå. Det betyr at vi utfører alle tjenester som hører inn under regnskapsførsel - og noen til.  Både lønn, fakturering, timeregnskap, budsjettering og årsoppgjør har med dine tall å gjøre, og er noe vi kan hjelpe med.

Rådgivning er også et viktig forretningsområde for oss. Vi gir faglig bistand ved firmastiftelser, styrearbeid og kapitalutvidelse. Direkte kontakt mellom vår regnskapsfører og beslutningstaker hos kunden er begge parter tjent med.

Dataplan Regnskap er et frittstående regnskapsbyrå som er medlem av bransjeforeningen NARF. Et stort nettverk i ryggen - med bl.a. revisjonsfirma og advokater - gjør oss i  stand til å gjøre en stadig bedre og mer omfattende jobb for våre kunder.
Les mer om Dataplan Regnskap på
 

www.dataplanregnskap.no

Økonomi er vårt fag

I mange tilfeller utføres våre tjenester ute hos kunden - og vi er ikke redd for en kjøretur om det skulle være behov. Siden økonomi er vårt fag, vet vi at det kan lønne seg for en virksomhet å trekke eksterne tjenester inn i eget hus. Vi hjelper deg å styrke staben og utnytte egne ressurser bedre.

Dataplan Regnskap har kontorer på Forus, Bryne og i Sandnes.
DATAPLAN AS
Stokkamyrveien 18A | 4313 Sandnes
Tlf: +47 51 96 30 00
Faks: +47 51 96 30 01
firmapost@dataplan.no